Facebook - DIORAMAmodel.sk

 

 

 

 

AMMO by Mig Jimenez


Úvod » Literatúra, katalógy, DVD » Časopisy » The Weathering Special - TRAINS (ENG)


        

The Weathering Special - TRAINS (ENG)

 

Číslo produktu: A.MIG-6142
Výrobca: AMMO by Mig Jimenez
Jazyk: anglicky
Dostupnosť: vypredané
Cena:
10,00 €

V tomto špeciálnom vydaní časopisu Weathering Magazine s podtitulom "TRAINS", nájdete zbierku najlepších článkov o technikách zvetrávania pre modely vlakov. Prostredníctvom každej inšpirujúcej stránky s 14 vynikajúcimi kapitolami sa naučíte ako používať produkty zvetrávania pod vedením jedných z najlepších modelárov železníc na svete. Vytvorte všetky druhy opotrebovania a nečistôt na lokomotívy všetkých čias, ako aj na nákladné autá, autokary, cisterny a ďalšie. Po prechode stránkami tejto publikácie si rýchlo uvedomíte, aké zábavné a jednoduché je pretransformovanie modelov skladových vlakov na hyperrealistické zázraky. Môžete priniesť ľubovoľný železničný predmet do života tým, že použijete akýkoľvek druh efektu zvetrávania, ktorý si vyberiete, vrátane hrdze, olúpania farby, stečenín, prachu, nahromadenej špiny, sadzí, škvŕn od paliva a oveľa viac. Dokonca sa naučíte aj ako namaľovať tie najkomplikovanejšie graffiti!

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je hlavne korektné vybavenie vašich objednávok (t.j. zasielanie daňových dokladov a expedovanie zásielok zvolenými prepravnými spoločnosťami... prípadne obchodné oznámenia, či iné marketingové aktivity správcu voči Vašej osobe).

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

MDg1MTQ3Z