Facebook - DIORAMAmodel.sk

 

 

 

 

AMMO by Mig Jimenez


Úvod » Výrobcovia » AMMO by Mig Jimenez » AMMO MODELLING GUIDE: HOW TO PAINT WITH ACRYLICS (ENG)


        

AMMO MODELLING GUIDE: HOW TO PAINT WITH ACRYLICS (ENG)

 

Číslo produktu: A.MIG-6040
Výrobca: AMMO by Mig Jimenez
Jazyk: anglicky
Dostupnosť: vypredané
Cena:
16,50 €

V súčasnosti sú akrylové farby na vodnej báze tou najlepšou voľbou na maľovanie našich modelov. Akryláty na vodnej báze sa vďaka svojmu ľahkému použitiu, čisteniu a miešaniu stali vzorom farieb pre modelárov na celom svete. Keďže sú netoxické a bez zápachu (na rozdiel od syntetík a lakérov), uprednostňujú ich modelári, ktorí sú nútení zdieľať svoj priestor s inými členmi rodiny, deťmi, či domácimi miláčikmi. Sú ideálne pre použitie s Airbrushom v uzavretých priestoroch, pretože nevytvárajú takmer žiadne výpary, prach ani smrad. Lakéry už dávno prestali byť u mnohých modelárov obľúbené, pre ich značné obmedzenia v leteckej preprave, z dôvodu ich toxicity a horľavosti. Akryláty na vodnej báze sú farby súčasnosti a budúcnosti a pravdepodobne budú aj jedinými farbami, ktoré budú v modelárskych predajniach čoskoro k dispozícii.

Z týchto dôvodov zostavil tím AMMO kompletného sprievodcu akrylom, ktorý obsahuje všetky tipy a techniky potrebné pre maľovanie všetkých žánrov modelov, od figúr a vojenských vozidiel, po lietadlá a diorámy. Kniha nielen ukazuje, ako farby používať, ale tiež vysvetľuje správne používanie pomocných akrylových výrobkov, ako pracovať s airbrushom, ako nanášať metalické, či priehľadné farby, laky a tiež ako úplne natrieť model len za pomoci štetcov. Preskúmame použité nástroje a základné techniky weatheringu s netoxickými výrobkami.

Ak teda používate akryláty AMMO, táto kniha je základným sprievodcom, ako čo najlepšie tieto farby využiť... ak ste ale predtým maľovali lacqueroými farbami, táto komplexná práca vám umožní objaviť všetky výhody a možnosti tohto bezpečného, netoxického produktu, ktorý vám poskytne nespočetné chvíle zábavy pri praktizovaní vášho obľúbeného koníčka :)        

Mig Jiménez

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je hlavne korektné vybavenie vašich objednávok (t.j. zasielanie daňových dokladov a expedovanie zásielok zvolenými prepravnými spoločnosťami... prípadne obchodné oznámenia, či iné marketingové aktivity správcu voči Vašej osobe).

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

ZjBiMjY